Політика конфіденційності The Gravity Agency

Політика конфіденційності персональних даних офіційного сайту IT-рекрутингової агенції The Gravity Agency стосується всіх відвідувачів ресурсу. Вам важливо знати, яку інформацію ми збираємо та використовуємо, а також розуміти, навіщо це потрібно. Зазначені відомості стосуються сайту агентства, що працює за адресою https://www.thegravity.agency/. Ця політика конфіденційності пояснює, як ми працюємо з вашими даними і звідки отримуємо їх.


​​​​​​​Права та обов'язки сторін

Умови, визначені документом, є договором між постачальником послуг (Власником), функції якого виконує The Gravity Agency та всіма Користувачами Сервісу. Вони складені з метою забезпечення інтересів обох сторін-учасниць та у разі виникнення спірних питань допоможуть швидко та ефективно вирішити проблему. Регулярне відвідування сайту та активне використання послуг IT рекрутингової агенції The Gravity Agency підтверджує згоду Користувача з умовами договору.

1. Власник має повне право на збір даних усіма зручними способами та їх подальшу обробку. Це необхідно для якісного надання послуг, які стосуються пошуку та підбору вакансій.

2. Ресурс автоматично збирає всю інформацію, яку Користувач вказує самостійно, а також не ідентифікуючу інформацію. Сюди належить:
  • IP-адреса пристрою;
  • IP-провайдера;
  • час відвідування сайту;
  • інформація про браузер та операційну систему;
  • відомості про переходи із сторонніх сайтів;
  • відвідані сторінки та пошукові запити всередині ресурсу;
  • файли cookie (в налаштуваннях браузера можна відключити прийняття cookie зі сторонніх сайтів, однак, у цьому випадку вам може бути відмовлено у доступі до особливих файлів та спеціальних опцій).

3. З початку використання сайту всі відомості про Користувача фіксуються в базі даних Власника. Зберігається лише інформація, що безпосередньо стосується дій, здійснених на вибраному ресурсі. Дані зберігатимуться протягом усього використання ресурсу.

4. Під час використання сервісу на його сторінках можуть бути коди інтернет-ресурсів третіх осіб. У такому разі дані організації отримають доступ до даних, які збирають сайт в автоматичному режимі. Сюди можуть належати плагіни соціальних мереж, будь-які системи зі збору статистики та її аналізу, системи показу банерів та інші системи.

5. Власник має право передати базу з інформацією про Користувача без його відома іншим особам. Інформація може бути передана повністю або частково. Це може статися в тій ситуації, якщо у ресурсу має з'явитися новий Власник та інші фізичні та юридичні особи. Також дані можуть бути доступні особам, які безпосередньо пов'язані з Власником, співвласникам. Персональна інформація передається лише у тому випадку, якщо це не суперечить Законодавству України, а саме – Закону України «Про захист персональних даних».

6. Користувач має право вимагати повного захисту своїх даних відповідно до статті 8 Закону України «Про Захист Персональних Даних» та інших нормативно-правових актів, що є складовими частинами Законодавства України. Право фізичної особи на захист своїх даних є одним із його основних прав.

7. Кожна особа, яка є суб'єктом персональних даних, має такі права:
  • завжди мати доступ до особистої інформації;
  • протягом тридцяти календарних днів отримати відповідь на запит щодо того, чи володіє його даними будь-яка організація (винятки становлять лише особливі випадки, передбачені Законом);
  • знати про те, у кого є доступ до його відомостей, де знаходиться ця особа та з якою метою використовує наявну інформацію;
  • захищати свої дані на законному рівні від незаконної обробки, випадкового чи навмисного псування, втрати;
  • отримувати своєчасну інформацію щодо використання особистих даних;
  • забороняти використання відомостей та обробляти їх;
  • вимагати зміни своїх персональних даних чи повного видалення їх із бази;
  • на законному рівні відстоювати своє право на захист особистої інформації, звертатися зі скаргами до органів державної влади чи судових органів;
  • своєчасно відкликати згоду на обробку відомостей;
  • знати про автоматичну обробку інформації та право на захист від тієї обробки, яка може призвести до негативних наслідків.

8. Власник зобов'язується гарантувати використання отриманих відомостей лише для обговорених цілей. Його прямий обов'язок – захистити дані Користувача та не допустити їхнього поширення. Інформацію дозволяється використовувати для аналітики, індивідуального підбору рекламних оголошень, що рекомендуються, та інших цілей, які не суперечать основному вектору роботи ресурсу.

9. Усі дані обробляються у спеціалізованих дата-центрах. У цих структурах створено оптимальні умови забезпечення захисту даних. Робота ведеться на професійному обладнанні, що гарантує безпеку та необхідному для стабільного функціонування сайту та суміжних структур.

10. Власник може змінити умови цього Договору односторонньо.


Якщо ви використовуєте сайт https://www.thegravity.agency/, Ви погоджуєтесь з Політикою конфіденційності. Якщо Ви не погоджуєтесь з цими умовами, будь ласка, утримайтеся від використання ресурсу.

Фото рекрутера Любов Салімоненко

Привіт! Мене звати Люба. Усього один клік - і ти стартував на шляху до своїх цілей!

Показати email

Не знайшли відповідну вакансію?
Надсилайте своє резюме і ми допоможемо ;)